NITERNÁ SETKÁNÍ 2012


Netradiční oslava silvestra v podporujícím prostředí, jehož velká teplá náruč je otevřena všem co chtějí přivítat Nový rok více vědomějším způsobem a tak dát nový a smysluplnější impulz do dalšího období.


Na Niterná setkání může přijet kdokoliv, kdo touží oslavit příchod nového roku jiným způsobem. Není důležité, jestli jste podobný program již zažili či ne, jestli jste někdy dělali meditaci. Důležité je, jestli máte chuť zažít něco nového, jiného, setkat se s milými otevřenými lidmi a chcete se opravdově setkat se sebou, s námi, s radostí ze života a bytí... se srdečností.

Prostřednictvím uvolňovacích antistresových technik a meditací dopřejeme našemu tělu i duši odpočinek, hluboké uvolnění otevře prostor pro spontánnost a kreativitu, meditační stav nás zavede do oblasti srdce a lásky.

Program tvoří vše, co je člověku přirozené - uvolňovací techniky, antistresové techniky, meditace, tanec, masáže, cvičení na povzbuzení energie, spontánní kreativní tvoření. Laskavé a energetizující ošetření dotykem i bez doteku.

Je to také vhodná příležitost k milým setkáním s lidmi, kteří jsou podobně naladěni jako vy. Společně můžete posedět v čajovničce u krbu či ohřát se v milé a útulné sauně.

" Seďte, odpočívejte, pracujte. Nechť se tato tři slova vnoří do hlubin vašeho srdce. Buďte v klidu...a až se ve vás nahromadí energie, začněte tvořit. Malujte, zpívejte, tančete, dělejte to, co podle vás pomůže učinit tenhle svět o trochu krásnější, o trochu vřelejší. Musíme stvořit ráj na zemi." Osho


Vede: Deva Tantra a Prem Agni
Příspěvek (zahrnuje program,ubytování,stravu): 3.680,-Kč
Místo konání: Meditační centrum Lažánky, Lažánky 133, 664 71 Veverská Bitýška
Kontakt:info@sugama.cz, 608 708 996
www.sugama.cz, www.tantra-joga.cz, www.tantra-joga.eu

PŘIHLÁSIT