Systém výuky tantra-jógy pro ženy


Popis jednotlivých stupňů tantrajógy. Stupeň I, II a III. Akreditované kursy pro cvičitelky tantra-jógy.


Základní kursy, stupeň I, se konají šestkrát ročně, na jaře a na podzim. Do každého víkendového kursu je možné vstoupit samostatně, bez předchozí zkušenosti. Během víkendu se naučíte základy tantra-jógy.



Škola umění tantra-jógy, stupeň II, se koná jedenkrát ročně. Jedná se o celoroční uzavřenou skupinu, od září do dubna. Během šesti víkendových setkání žena získá hluboký vhled do umění tantra-jógy. Vstup pouze po absolvování I stupně (min. jednoho víkendu nebo týdne). Tento kurs má akreditaci Miniterstvu školství jako rekvalifikace. Nejkvalitnější produkt a nejsystematičtější práce v tomto oboru v ČR.

Po dokončení celoročního kursu mohou ženy pokračovat dále, a to:

Mystická škola umění tantra-jógy, stupeň III, pouze pro absolventky druhého stupně. Pohled do psychologických aspektů jednotlivých asán.

Akreditované kursy pro cvičitelky I. stupně - žena získá akreditaci MŠMT k vedení workshopů tantra-jógy

Akreditované kursy pro cvičitelky II. stupně - pokročilý kurs pro cvičitelky

Ovšem i jedno víkendové setkání je tak kvalitní, že získáte znalost cvičení, které si můžete doma cvičit. Nebo můžete jít dál a dál a nakonec získat schopnost vést kursy tantra-jógy. Mým cílem je, aby se Mohendžodáro a jeho cvičení rozšířilo po celé republice a za hranice ČR, aby vzniklo zázemí kvalitních lektorek a terapeutek. Protože tantra-jóga zdaleka nejsou fyzická cvičení, naopak fascinující pohled do života a duše ženy. To je mým cílem, to vnímám v současné době jako své poslání. Bude mi potěšením setkat se s vámi na jakémkoli stupni.

S pozdravem Pranama